Starity

Elizabeth Hurley született feleség lesz?

2011. március 26. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csak nemrég debütált hazánkban a Született feleségek hetedik évadja, de úgy hírlik, hogy új lakó költözik a Lila Akác közbe.

hirdetés
Elizabeth Hurley született feleség lesz?

A pletykák szerint új nő érkezik a Született feleségek című sorozatba, aki nem más, mint Elizabeth Hurley. A színésznő utoljára a Hasonulás, illetve a Pereld a nőt című filmekben tűnt fel, ám hét év után ismét munkába áll. 

Pár napja munkavacsorán jelent meg a Little Door étteremben Teri Hatcherrel, és elmélyülten beszélgettek a sorozatról, majd később megjelent Hurley új kedvese, az amerikai krikettsztár, Shane Warne. 

„Beszélgettek a Született feleségekről, meg arról is, hogy hogyan lehet a legjobban eljátszani egy szuperhőst a tévében” – nyilatkozta több vendég egy helyi riporternek. A színésznő szóvivője eddig nem erősítette meg a hírt, ám nem is cáfolta.

Hurley már régóta tervezgeti, hogy újfent munkába áll, legújabb filmje 2012-ben érkezik, amely a High Midnight címet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek