Starity

Robbie Williams fél az apaságtól

2011. március 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár felesége nagyon szeretne gyerekeket, Robbie Williams bevallotta, irtózik a gyermekvállalástól.

hirdetés
Robbie Williams fél az apaságtól

Az énekes őszintén vallott a családalapításáról a People magazinnak, amiben azt is elmondta: nyugtalanítja a gyermekvállalás gondolata. Felesége, Ayda Field szinte kétségbeesetten szeretne már csemetéket, Robbie Williams viszont retteg a gondolattól.

„Tudtam, hogy ez a dolog része, mert így megy ez, nem igaz? A feleségem nagyon szeretne már babát, én pedig meg vagyok rémülve. Jó apa leszek, mert annak kell lennem. Igen, önző vagyok. Imádom azt csinálni, amit csinálok, és akkor, amikor akarom. A másik dolog az, hogy ha egy baba bejön az életedbe, kényszerítened kell magad arra, hogy a világ ne csak rólad szóljon” – magyarázta a Take that énekese.

Robbie tavaly augusztusban vette el kedvesét Los Angelesben, és az esküvő után nem sokkal felröppentek a hírek, miszerint Ayda babát vár. Az énekes azonban biztosította rajongóit arról, hogy várnak, ameddig lehetséges.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek