Starity

Selena Gomez megszívatja a sztárokat

2011. március 27. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felröppentek a pletykák arról, hogy a Disney üdvöskéjének saját valóságshow-ja lesz, melyben hasonló szerepet kap, mint Ashton Kutcher a Punk'd-ben.

hirdetés
Selena Gomez megszívatja a sztárokat

Bár a Varázslók a Waverly Place-ről című műsornak már csak az utolsó évadját vetítik a Disney Channelen, a főszereplő Selena Gomez nem búcsúzik el a csatornától! A Hollywood Life exkluzív információkat szerzett a 18 éves csillagról, aki állítólag olyan kandikamerás sorozatot kezd, melyben más Disney-sztárokat ver át.

„Selena már le is forgatta a reklámot, nagyon jól szórakozott. A műsor hasonló lesz, mint Ashton Kutcher régi show-ja, a Punk'd, csak Disney-sztárokkal” – kotyogta ki Selena egyik ismerőse.

A felvetéseket a Disney nem erősítette meg – bár azt figyelembe kell vennünk, hogy ha megerősítenék, közel sem aratna akkora sikert a szívatássorozat, hiszen a kiszemelt áldozatok felkészülhetnének rá.

A Hollywood Life a Zoo Productionsnál – annál a cégnél, mely segít a valóságshow létrehozásában – is rákérdezett a műsorra, de azt mondták, jelenleg nem beszélhetnek a dologról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek