Starity

Megjelent Anahí és Christian Chávez videója

2011. április 01. 08:08   |   Szerző: Perlita

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christian Chávez és Anahí egykor az RBD nevű mexikó együtes tagjai voltak, és most újra együtt énekeltek.

hirdetés
Megjelent Anahí és Christian Chávez videója

Anahí Giovanna Puente Portillo és José Christian Chávez Garza sokáig együtt dolgoztak a Rebelde című sorozatban, az RBD, la familiában, és az ezekből szerveződött együttesben. Chris pedig néhány éve bejelentette, hogy a nőfaló Giovanni karakterével  ellentétben ő a férfiakhoz vonzódik. A homoszexuális embereket sok támadás éri mindenütt a világon, és ez alól a mélyen vallásos Mexikó sem volt kivétel.

Közös daluk címe Libertad (Szabadság), mely  március 22-e óta elérhető az iTunes-on. Március 26-án meg is jelent a hozzá készült videó, s a két énekes már többször is előadta a dalt, főleg Latin-Amerika területén.

A címhez illően a klip lényege, hogy fogadjuk el egymást, önmagunkat és a másságot. Ennek megfelelően olyan videó lett az eredmény, mely sokakat megbotránkoztathat a szexuális utalások sokasága miatt. A kisfilm végén feltűnik Perez Hilton celebblogger is, nyúljelmezben.

Chris elmondása szerint tudatában van annak, hogy sok támadás érheti, és biztosan ki fognak cenzúrázni egyes részleteket.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek