Starity

VV4: Rosszul sült el a szerelmi légyott

2011. március 28. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A villa szerelmespárja nem bírt a vágyaival, és újra megtörtént az együttlét a nyugiszobában, a nézők nagy örömére. A pár azonban megfeledkezett a védekezésről.

hirdetés
VV4: Rosszul sült el a szerelmi légyott

A katonai hét feszültségét a villalakók itallal és tánccal oldották. Gigi és Jerzy persze más fajtáját választotta a feszültséglevezetésnek, és a nyugiszobában újra egymáséi lettek. A pár egyre kevésbé fogja vissza magát a kamerák előtt, Gigi pedig egyre szemérmetlenebb. A mostani akciónál már takaró nélkül simogathatta párja mellét a villa szépfiúja a kamerák kereszttüzében.

A szeretkezés természetesen ismét egy lepel alatt történt, így a nézők az alig 1–1,5 perces aktusból nem láthattak sokat. A fiú falhoz szorította szerelmét és elmélyültek egymásban. A szerelem szép dolog, de a vágyak olykor megbolondítják az embereket. Gigi és Jerzy is elfelejtette megtenni a szükséges óvintézkedést, és a lány most már valóban retteghet attól, hogy esetlegesen becsúszott a nem kívánt terhesség.

A Rácz lány hangot is adott nemtetszésének, de ez már mit sem változtat a helyzeten. Lehet, hogy a jövőben már érdemes lesz jobban odafigyelnie a rosszullétekre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek