Starity

VV4: már válogatják Alekosz asszonyait

2011. március 29. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkezdődött az asszonyválogatás a Való Világ görög félistene számára. Már 150 lány jelentkezett, aki bátran vállalná, hogy Alekosz felesége lesz.

hirdetés
VV4: már válogatják Alekosz asszonyait

A Való Villában Alekosznak nincs szerencséje a nőkkel, de kint már akkora rajongótáborra tett szert, hogy a csatorna úgy döntött, segít neki megtalálni az igazi nagy szerelmet. A Szerelem a legfelsőbb szinteken című műsor szereplőválogatása ma kezdődött meg.

A műsor első reklámja óta már 150 lány jelentkezett, és folyamatosan érkeznek az Alekoszra vágyó nők. A feleségjelöltek között akadtak igazán érdekes és izgalmas jelenségek. Jelenleg főként 18 és 30 éves kor közötti hölgyek vettek részt a castingon, de a cél az, hogy akár egy 60 éves nagymama is bekerüljön a műsorba, hátha ő lesz az, aki megdobogtatja a görög szívét.

„Szimpatikusnak, műveltnek, előzékenynek tartják, olyannak, aki szépen beszél. Sok lány szerint ő különleges ember, és elmondásuk szerint csak miatta nézik a Való Világot. Sokan a különcségébe szerettek bele” – mondta el a VV főszerkesztője.

A műsorszerkesztők szerint az sem gond, ha a hírnév miatt jelentkezik valaki, hiszen az új show-ból csak az tud profitálni, aki a végéig bent marad. Alekosz háreme készülőben van. Barátja, Olivér pedig ott lesz mellette, hogy segítsen neki kiválasztani azt a nőt, aki mindig minden körülmények között megdobogtatja a szívét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek