Starity

Cserpes Laura a Mátyás király téren

2011. április 01. 19:07   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csütörtök este leadott epizódban Laura egy Gerda nevű tanárnőt alakított, aki csak a véletlen folytán ugrott be Berényi Mikiékhez németórát tartani Balázsnak.

hirdetés
Cserpes Laura a Mátyás király téren

A szerkesztők úgy intézték, hogy a sorozat ismételten újabb fordulatokat hozzon, így aztán a megrendelt 66 éves tanárnő helyett a huszonéves lánya jött el korrepetálni, hiszen az eredetileg hívott tanárnőnek halaszthatatlan problémája adódott.

Laura egyébként örömmel vállalta a szerepet, főleg egy ilyen nagy volumenű sorozatban. Gerda szerepköre még nem túl konkrét, így sajnos még azt sem tudhatjuk, hogy meddig lesz a Mátyás király tér vendége. Az biztos, hogy egy-két epizód erejéig ő fogja tartani az órákat, ugyanis Balázs azonnal beleszeretett, illetve Mikós is úgy gondolja, hogy a fia egy mázlista, amihez kétség sem fűzhető. Ebből arra tudunk következtetni, hogy az állítólagos némettanár nem is fog feltűnni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek