Starity

Huszonötezer dollárért kelt el Bieber haja

2011. április 01. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hónapja Justin Bieber megvált az őt jellemző frizurától, rövidebb hajra váltott, a levágott tincseket pedig elárverezte, amit közel huszonötezer dollárért vették meg.

hirdetés
Huszonötezer dollárért kelt el Bieber haja

Miután Justin Bieber levágatta a haját, az Ellen Show műsorvezetője, Ellen DeGeneres viccesen azt tweetelte, hogy bárcsak lenne egy tincse a popsztár hajából. Justin komoly válasza mindenkit meghökkentett, ugyanis az énekes azt írta vissza, hogy benne van, és készen áll arra, hogy aukciót indítson a hajából.

2011. február 23-án került fel az a néhány tincs eBayre. A várt március 2-ai zárás helyett csak néhány napja, március végén lett vége az aukciónak. A legmagasabb összeget a Golden Palace Casino ajánlotta, így ők részesültek a közel huszonötezer dollárt érő hajból.

A hely vezetője először „körútra” küldte a fürtöket Miami Beachre, ahol a U Smile énekesének rajongói órákat álltak sorban, hogy megpillanthassák kedvencük egykori haját.

Bieber ügynökei megerősítették a hírt, hogy a befolyó összeget a japán károsultak kapják meg, illetve az énekes egy jótékonysági album készítésében is részt fog venni, melyben olyanokkal dolgozik együtt, mint Rihanna vagy Lady Gaga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek