Starity

Kourtney Kardashian New Yorkba költözik?

2011. április 02. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A realitysztár a Cliq magazinnak mesélt legújabb tervéről: a jelenleg Los Angelesben élő Kourtney ugyanis New Yorkba szeretne költözni.

hirdetés
Kourtney Kardashian New Yorkba költözik?

A Cliq magazin egyik friss interjúja Kourtney Kardashiannel készült. A 31 éves realitysztár bevallotta, hogy nagyon fontolóra vette, hogy Manhattanbe költözzön. Egyrészt könnyebb utazgatni a városban, hiszen nem kell autóznod, hanem egyszerűen metrózni, másrészt amúgy is gyakran jár oda.

„Oda-vissza megyünk – mondta a jelenleg Los Angelesben élő Kourtney az Us magazinnak. – Scottnak, a barátomnak van egy lakása New Yorkban, mióta megszületett, és gyakran megyünk oda. Most, hogy üzletünk is van New Yorkban, még több okunk van menni.”

A Kardashian nővéreknek ugyanis van egy Dash nevű üzletláncuk, melyet nemrég nyitottak meg New Yorkban. Kourtney elmondta, hogy nagyon nehéz volt helyet találni a legújabb üzletnek, hiszen nagyon drága a bérlet – de mégis megérte, mert a manhattani üzlet háromszor akkora, mint a hollywoodi. Ráadásul a Kourtney and Kim Take New York című valóságshow-t – melyben Kourtney és nővére, Kim Kardashian a főszereplő – is a divatvárosban forgatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek