Starity

Palvin Barbi a Calzedonia-katalógus hasábjain

2011. április 02. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sikeres és gyönyörű modell ezúttal a Calzedonia katalógusának hasábjain tűnik majd fel.

hirdetés
Palvin Barbi a Calzedonia-katalógus hasábjain

Palvin Barbara lassan Magyarország leghíresebb modellje lesz. Nemrég mutatták be az arcával fémjelzett Stella McCartney for C&A kollekciót és a legújabb Tommy Hilfiger-kampányt, de máris készen vannak legújabb képei, amelyeket a Calzedonia-fürdőruhák katalógusához fotóztak. Társa Cameron Russel amerikai modell lett, aki a márka kampányát tudhatja magáénak.

A katalógus teljes egészére még heteket kell várni, de egy fotózáson készült kép már felkerült az internetre:

 
Fotó: glamouronline.hu 

A fotózás alatt Barbival exkluzív interjút is készítettek. A néhány soros cikkből kiderül, hogy a magyar reménység mit is tart a legjobb és a legrosszabb tulajdonságainak: „A legjobbak, hogy könnyen teremtek kapcsolatot új emberekkel, elismerek másokat, és szeretek viccelődni. A legrosszabbak: néha túl sokat beszélek, félek a rovaroktól és nagyon válogatós vagyok.” Illetve elmesélte, hogy Blackberryje nélkül egy lépést sem tesz, legfontosabb értékeknek viszont a kedvességet, a gondoskodást és a türelmet tartja.

Ezután hozzátette, szívesen utazna Velencébe, mégis otthonához, Budapesthez kötődik leginkább. A jövőre nézve pedig a következők a tervei: néhány év múlva szeretne családot, gyermekeket, és folytatni amúgy is sikeres karrierjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek