Starity

Beckham fia Justin Biebernek nevezné a húgát

2011. április 02. 15:03   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David és Victoria amikor megkérdezték három fiukat, hogy milyen nevet választanának a születendő kishúguknak, a kis Romeo egyből rávágta: miért ne lehetne Justin Bieber Beckham?

hirdetés
Beckham fia Justin Biebernek nevezné a húgát

David és Victoria Beckham eddig különleges nevet választott mindhárom fiának, de arra az elképesztő vad ötletre, amit a második fiuk, Romeo javasolt a kishúgának, már ők is nemet mondtak.

David a Jimmy Kimmel-show-ban volt vendégszereplő, ahol elmondta, hogy az egyik nap Brooklynt, Romeót és Cruzt arról kérdezték meg, hogyan neveznék el a nyáron érkező kislányt. Az alig nyolcéves Romeo menten rávágta: mit szólnátok, ha Justin Bieber Beckham lenne a neve? A család nagyot derült az ötleten, majd elmagyarázták, hogy mi is az akadálya ennek a javaslatnak.

Romeónak egyébként nem ez volt az első elképesztő ötlete Bieberrel kapcsolatban, hiszen a napokban megkérdezte az apját, hogy nem hívhatnák-e meg Justint magukhoz egy kicsit játszani. Victoria és David szerencséjére Romeo saját maga adta meg a választ, és azt mondta, hogy biztosan annyira elfoglalt, hogy úgysem tudna eljönni. Egy tehát már bizonyos a születendő kislánnyal kapcsolatban, mégpedig az, ahogyan nem fogják elnevezni a szülők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek