Starity

Jake Gyllenhaal örülne a Bourne-szerepnek

2011. április 02. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előfordulhat, hogy Jake Gyllenhaal veszi át Matt Damon helyét a következő Bourne-filmben, melynek nemsokára kezdődik a szereplőválogatása.

hirdetés
Jake Gyllenhaal örülne a Bourne-szerepnek

Tavaly októberben derült ki, hogy a készülő Bourne-filmben Matt Damon már nem fog szerepelni, sőt, az általa alakított karakter is a homályba vész. Az ígéretek szerint a közelgő negyedik rész teljesen új történetszálon fog futni, és a szereplők válogatása még csak most kezdődik.

A lehetséges főhősök között szerepel Jake Gyllenhaal, Josh Hartnett, Alex Pettyfer és Tobey Maguire neve is. Gyllenhaal az Entertainment Weeklynek tett nyilatkozatában elárulta, nagyon örülne, ha ő kapná meg a főszerepet: „Jelenleg e körül folynak a pletykák, és egyelőre nem tudom, mennyi igaz belőlük. Tény, hogy rengetegen akadnak, akik átvennék Matt helyét – köztük én is. Elképesztő élmény lenne.”

Jake jelenleg legújabb filmjét, A forráskódot népszerűsíti, melynek magyar premierje április 21-én lesz. A Bourne: Örökségre azonban egy évet még biztosan várnunk kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek