Starity

Hollywood hírességei a mellrák ellen

2011. április 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Világsztárok álltak össze egy újabb kampány keretében: ezúttal a mellrákról készítenek rövidfilmeket.

hirdetés
Hollywood hírességei a mellrák ellen

Jennifer Aniston, Demi Moore és Alicia Keys – csak néhány név azok közül, akik összeálltak egy közös munka erejéig, ugyanis a hírességek egy mellrák elleni szervezet jóvoltából rövidfilmet forgatnak.

A Project Five nevű kezdeményezés munkálatait a Jóbarátok egykori társírója, Marta Kauffman felügyeli majd, és a tervek szerint még idén képernyőre tűzik a filmeket – adta hírül a Lifetime televíziós hálózat.

A filmek a mellrák nőkre gyakorolt hatásáról fog szólni, továbbá Kauffman feladata közé tartozik, hogy vicces, ugyanakkor drámai elemekkel tűzdelje meg az alkotásokat. 

„Igazán fontosnak tartom azt, hogy megfelelő módon mutassuk be a filmben szereplő emberéleteket, hiszen nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mi forog kockán. Lehet nevezni lerágott csontnak, de mi legalább mindent megteszünk az elkerülése érdekében” – nyilatkozta Aniston a készülő produkcióról, melyet saját maga rendez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek