Starity

Keira Knightley férfiillatokat használt

2011. április 09. 07:07   |   Szerző: BeWhisper

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keira Knightley bevallása szerint nem illenek hozzá a virágos, édes és könnyű női illatok, így eddig a férfi parfümökre esett a választása.

hirdetés
Keira Knightley férfiillatokat használt

Keira Knightley mióta a Chanel reklámarca, odavan az általa reklámozott parfümért, annak ellenére, hogy korábban férfiillatokkal csábított: „Mielőtt a Coco Mademoiselle-t kezdtem használni, férfiillatokat hordtam. Nem akartam semmi könnyűt és virágot, én nem vagyok olyan lány – mondta a brit sajtónak. – Ez az első olyan parfüm, amit kipróbáltam, és úgy éreztem, illik hozzám. Keveredik benne az erő és a ravaszság.”

Később hozzátette, imádta a bézs színű, testhezálló kezeslábas ruháját, amit a parfüm legújabb népszerűsítő kisfilmjében visel: „Amikor felvettem, olyan volt, mintha egy második bőrt húztam volna magamra. Úgy éreztem magam, mint egy női szuperhős.” 

Ezek után a kijelentések után eszünkbe juthat, hogy talán így akarja reklámozni a Coco Mademoiselle-t, de Keira bevallása szerint mindig is fiúsabb volt, így nem olyan hihetetlen ez a dolog sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek