Starity

Raffla fellépett a Neked Valóban

2011. április 07. 20:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A balassagyarmati rapper ma szerepelt az RTL Klub Neked Való című műsorában.

hirdetés
Raffla fellépett a Neked Valóban

Röffler Ferenc, alias Raffla fellépett a Neked Való mai adásában. A balassagyarmati rapper az egyik közösségi oldalon hívta fel az emberek figyelmét, hogy nézzék meg a műsort, mert szerepelni fog.

„Általában nem buzdítok ilyenre, ismertek, de: csütörtökön nézzétek a délutáni Való Világ talkshow-t, NekedValó a címe. Az uccsó 5-10 percet szeretni fogjátok” – olvashattuk a rapper hivatalos Facebook-oldalán.

Raffla a produkció alatt Benkő Dániellel is táncolt kicsit, Pákóhoz is intézett pár szót, és egy kis önreklámot is beépített szövegébe.

„A Dialektus crew egyszerűen téged is vár április 16-án” – hangoztatta rapjében. A Dialektus egy rendezvénysorozat, ami a freestyle kedvelőinek szól. Bárki megmutathatja mire képes a színpadon. A Dialektus Freestyle Battle utolsó selejtezője április 16-án kerül megrendezésre Budapesten a Viper Roomban, ahol az oda látogatók Rafflával is találkozhatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek