Starity

Tápai Szabina Vácon folytatja

2010. június 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap a Syma Sport és Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatót a Váci NKSE. Ahol hivatalosan is bejelentették, hogy Tápai Szabina, aki korábban idehaza a Cornexi csapatában játszott, Vácon folytatja pályafutását.

hirdetés
Tápai Szabina Vácon folytatja

Tegnap a Syma Sport és Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatót a Váci NKSE. Ahol hivatalosan is bejelentették, hogy Tápai Szabina, aki korábban idehaza a Cornexi csapatában játszott, Vácon folytatja pályafutását. 2 évnyi légióskodás (előbb a dán Randers, majd a francia Arvor 29 csapataiban játszott) után tért haza Szabina. Aki örömmel konstatálta, hogy újra Magyarországon játszat, mert bár jól érezte magát külföldön, de már nagyon haza szeretett volna térni.

Szabina Németh András kérésének tett eleget, hogy a Vác csapatát válassza következő csapataként.

„Őszintén elmondta András a véleményét rólam, amikor Viborgban találkoztunk. Abban maradtunk, hogy ha adódik egy olyan lehetőség, amikor közösen tudunk dolgozni, akkor megpróbáljuk. Elég volt a légióskodásból két év után. Remélem, hogy hasznára lehetek a klubnak, és jó közös munkával a „régi” Tápai Szabina tudok lenni" – osztotta meg gondolatait Tápai Szabina

Német András is mondott pár szót Szabináról:

„Tápai Szabinát kevésbé kell bemutatnom. Két éve Dániába ment, egy évet ott, majd egy évet Franciaországban játszott. Amikor a Hypóval Viborgban jártunk, mondtam neki, hogy sokkal többet látok benne, mint amit elért a kézilabdában. A lehetőség most jött el. Hiszek benne, hogy ebben a közegben bebizonyítja, hogy komoly értéke a magyar kézilabdának. Temes Berninél is láthatjuk, hogy olyan fejlődésen ment át ebben az évben, hogy be tudott kerülni a magyar válogatottba. Szabinával kapcsolatban is ezt reméljük” – mondta Németh András.

Először nyáron láthatjuk a Vác csapatában játszani Szabinát, a felkészülési időszakban. Előbb Győrben, majd Vácon játszanak egy rangos 4-es tornát a Váci lányok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek