Starity

Sharni Vinson Amerikában próbál szerencsét

2011. április 10. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sharni Vinson most forgatja új filmjét, amivel Amerikában is hírnévre szeretne szert tenni, ahol az ausztrál szépséget legtöbben csak a Step Up 3. részéből ismerik.

hirdetés
Sharni Vinson Amerikában próbál szerencsét

Sharni Vinson már több produkcióban is bebizonyította, hogy ő igenis a filmvászonra született. Régóta tagja volt a Home and Away ausztrál sorozat stábjának, majd a Step Up 3. részében bizonyított. Nemrég viszont megjelent legújabb, Blue Crush 2 című filmje is, melyben Tara főszerepét játszotta.

2012-ben már az amerikai mozik is vetíteni fogják az ausztrál szépség új filmjét, amely a thriller műfajába fog tartozni, olyan színészekkel az élen mint James Ransone (The Wire), Ti West és Joe Swanberg – akit már számtalan produkcióban láthatunk karrierje során.

A film a You’re Next – azaz 'Te vagy a következő' – címet fogja viselni és Missouri államban forgatják majd. A film rendezője a már jól ismert Adam Wingard lesz, akitől már olyan alkotásokot kaptunk, mint a Pop Skull vagy a Home Sick.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek