Starity

Palvin Barbara pénzét a szülei rakják félre

2011. április 10. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 17 éves topmodell külföldi munkái miatt egyedi tanrendben tanul a suliban, keresetét szülei kezelik, és évfolyamtársa a pasija.

hirdetés
Palvin Barbara pénzét a szülei rakják félre

Palvin Barbara eddig olyan híres magazinoknak állt modellt, mint a Vogue, a Harper's Bazaar, a Muse, vagy a Teen Vogue. Az arcpirítóan fiatal lány nemrég Magyarországon, a Glamour Women of the Year idei gáláján mesélt a Tabu Tv riporterének a hétköznapjairól. „13 éves koromban fedezett fel a jelenlegi ügynököm, azóta űzöm ezt az egészet... 16 évesen mentem ki először Párizsba, aztán New Yorkba, hogy megismerkedjek különböző kliensekkel, aztán pedig remélem, hogy még majd sok ilyen lehetőségem lesz” – meséli a tabutv.hu riporterének az ifjú modell.

„Ugyanúgy járok iskolába, nem vagyok magántanuló, hanem egyedi tanrendem van. Megbeszéltük az igazgatóval, hogy amikor itthon vagyok, akkor kötelező bejárnom, egyébként pedig nem: félévkor és év végén kell vizsgáznom. Az osztálytársaim is támogatnak mindenben, mert 11 éves korom óta ismernek, a szüleim is ugyanúgy támogatnak. A tanárok egy ideig nem tolerálták ezt a dolgot, de már ők is kedvesek és odaadják a tananyagot!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Palvin Barbara.

A modell azt is elárulta, hogy édesanyja minden egyes külföldi útjára elkíséri, édesapja pedig mindeközben otthonról támogatja őket. „Az általam keresett pénzt a szüleim rakják félre és majd akkor kapom meg, ha elmúltam 18 éves, de szerintem meg fogom kérni őket arra, hogy ezután is ők gazdálkodjanak majd vele... – avatja be az internetes sztártévé riporterét a lány, akinek barátja is van. – A korom miatt sok ember úgy gondolja, hogy nekem még nem kell pasi, de jelenleg van egy barátom. Két hónapja vagyunk együtt, magyar és egy iskolába jár velem: évfolyamtársak vagyunk!” – meséli a tabutv.hu felvételén Barbara. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek