Starity

A Ráczok taktikából hivatkoznak szegénységre

2011. április 10. 17:05   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Life.hu utánajárt, és kiderítette, hogy a Rácz família már tizedik éve él Leányfalun egy nagy kertes házban, amit fillérekért bérelnek, így akad pénz a családi kasszában.

hirdetés
A Ráczok taktikából hivatkoznak szegénységre

Adatlapjuk szerint a család Szentendrén él, de ez nem igaz, mert Leányfalun lakik az egész família. A Rácz család egyik közeli ismerőse szerint azért mondják, hogy a szomszédos Szentendrén laknak, mert megalázónak tartják mostani lakóhelyüket. „Valójában oda vannak bejelentve, mivel Gigi és Béci szülei már régen elváltak. Náluk szinte mindig ment a rongyrázás, miközben mögötte nem sok tartalom volt” – mondta a neve elhallgatását kérő ismerősük.

Azért is meglepő és különös Gigi és Béci állandó siránkozása, mivel az édesanyjuk dolgos, szorgos asszony, akinek két állandó munkahelye is van – pénztáros, és mellette takarít is. Édesapjuk kőműves szakmával rendelkezik, a gyerekek pedig kamaszkoruk óta dolgoznak. Gigi maga is többször említette, hogy gyakran utazott külföldre is, ahol egy hétvége alatt több száz eurót is megkeresett táncos vagy erotikus munkáiból. Nem valószínű, hogy nem futotta kenyérre nekik, ha Bécinek volt pénze tetoválásra is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek