Starity

VV4: Bécit küldik párbajozni a villalakók

2011. április 10. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma, azaz vasárnap este lezajlott a Való Világ 4 kilencedik kiválasztása. A legtöbb jelet Béci kapta.

hirdetés
VV4: Bécit küldik párbajozni a villalakók

Sebestyén Balázs volt a ma esti Való Világ-összefoglaló műsorvezetője, így nyolc órakor ő volt az, aki bejelentkezett élőben a villába. Elárulta a játékosoknak, hogy ezen a napon ér véget a dzsungelhét, amely hétfőn kezdődött – ezt a hírt az öt villalakó lelkesen fogadta, és be is siettek gyorsan a nappaliba, ahol elkezdődött a beszélgetés.

Balázs először az aktuális témákról beszélgetett a játékosokkal, kérdéseket tett fel nekik. Szó esett többek között Laciról, aki nemrég adta fel a Való Világot egészségügyi problémái miatt, illetve Gigiről, a legutóbbi párbajvesztesről is.

Mivel Évára ezúttal senki nem rakhatta a jelet – ugyanis ő védett volt, hiszen a múlt heti összecsapáson ő jött vissza győztesként –, ő volt az, aki biztosan nem kaphatott jelet. Anikó mondta el elsőnek az indoklását, ő Jerzyre rakta, aki pedig visszavágott, és a villa bombanőjét jelölte meg. Éva Bécit, a Rácz fiú pedig Alekoszt szeretné a villán kívül látni. Tehát, mire az ötödik ember – Alekosz – tartott beszédet, Éván kívül mindenkinek éppen egy jele volt.

Alekosz utolsó jele döntötte el, ki lesz a kilencedik kiválasztott. Ő Bécire tette a jelét, így a Rácz fiú kapta meg a második kiválasztójelét, és a dolog ezzel el is dőlt. A villalakók úgy döntöttek tehát, hogy Bécit küldik párbajozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek