Starity

Cher választ: Lady Gaga, vagy Pink

2011. április 13. 22:10   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher új albuma közel 10 év után hamarosan megjelenik. Először arról szólt a fáma, hogy country-pop album lesz, de Cher végül a rock, illetve a dance érdekes együttesét kívánja megteremteni. De nem ez lesz az egyetlen szenzáció?

hirdetés
Cher választ: Lady Gaga, vagy Pink

A különleges hangzásvilág mellett kiderült nemrégiben, hogy Cher felvett egy dalt a mai zenei előadók közül az egyik legnépszerűbbel. Azonnal beindultak a találgatások, hogy ki lehet az, viszont Cher elejtett tweetjeiből és ismerőseinek nyilatkozataiból szinte már biztos, hogy a duettpartner Pink, vagy Lady Gaga lesz.

Mindkettő feltevés hihető és alátámasztható, hiszen Chert mindkét sztárhoz több szál is fűzi. Gagával már több ízben találkozott, és nagyon jól összebarátkoztak a 2010-es MTV Video Music-díj-átadón is, ahol Cher prezentált a Ladynek egy díjat. Emellett a feltörekvő énekesnőt az új Cherként is emlegetik, hasonlóan extrém ruhái miatt.

Pink ezzel szemben óriási rajongója Chernek, több alkalommal is példaképeként emlegette a dívát,  közös a táncos és zenei stábjuk is, jó ismerősök és barátok, és Chernek nagyon tetszett Funhouse című lemeze is.

Az már most borítékolható, hogy akármelyik énekesnőt is sikerült becserkésznie Chernek, a dal biztos siker. Kíváncsian várjuk a fejleményeket és a végső nevet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek