Starity

Holly Madison nem megy Hefnerék esküvőjére

2011. április 12. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár héttel ezelőtt Holly már kijelentette, hogy meghívása ellenére nem szándékozik megjelenni expárja, Hugh Hefner és Crystal Harris esküvőjén.

Holly Madison nem megy Hefnerék esküvőjére

Bár pár héttel korábbi kijelentését eddig senki nem vette komolyan, Holly Madison nem változtat a véleményén. Egy hónappal az esküvő előtt már maga a vőlegény is elkezdett aggódni, hogy milyen viszony alakul ki ezentúl közte és Holly között.

Hugh Hefner Las Vegasban, a Palms Casinóban rendezett 85. születésnapi partiján már bővebben is kifejtette, nem reménykedik abban, hogy Hollyt viszontláthatja az esküvőjén, mivel maga a lány is nagyon szeretett volna feleségül menni hozzá – ám erre soha nem került sor. A Playboy-mogul úgy érezi, túl nagy publicitást és megalázó pillantást kapna Holly megjelenése az esküvői partiján, s ezért nem is fog megjelenni.

Holly és Hugh kapcsoalta akkor kezdett szétesni, mikor a lány karrierje építése érdekében Las Vegasba költözött, hogy saját show-műsorát népszerűsítse. A villába hamarosan bekeöltözött a 24 éves Crystal, s Holly állítása szerint a lány annyira „kimosta” a Playboy alapítójának agyát, hogy már vissza sem tért a villába.

Későbbi nyilatkozataiban maga Hugh Hefner is kifejtette, maga sem hitte volna, hogy két sikertelen házasság után, 85 évesen újra elvesz valakit, ám a szerelem magával ragadta, s nem tudott ellenállni. A milliárdos még azt is hozzáfűzte, hogy ha Holly nem is, de Kendra Wilkinson és Bridget Marquardt biztosan jelen lesz az esküvőjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek