Starity

Aguilera tud nevetni saját botlásain

2011. április 17. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina nemcsak sajátos kisugárzásával és bájával, hanem hangjával is lenyűgözte a közönséget, amikor 8 évesen fellépett egy tehetségkutató műsorban. Azóta felnőtt, és már mindenki ismeri, ám mint mindenkinek, neki is voltak ballépései.

hirdetés
Aguilera tud nevetni saját botlásain

A szőke díva most nincs annyira a topon, mint régebben, hiszen egy év leforgása alatt bizony gondot gond hátára halmozott.

Az egész a nagy visszatérésnek emlegetett CD-vel kezdődött, ami nem igazán aratott osztatlan sikert. Aztán folytatta ezt a férjével való válásuk, és a helyzet egyre kilátástalanabbá vált, hiszen miután már nem éltek együtt férjével, új barátjával együtt letartóztatták. Viszont azokban az időkben is volt olyan dolog, ami mosolyt csalt arcára, elkészítették Cherrel közös filmjüket, a Burlesque-t – ami április 27-én jelenik meg Magyarországon – , és felkérték egy közelgő tehetségkutató zsűritagjának is.

Most beszélt egy kicsit a válásról, és azt mondta, megpróbál újra a régi önmaga lenni: „Tudok nevetni a saját botlásaimon, és a saját tapasztalataimon, mert hamar túlesek rajtuk” – mesélte az öt Grammy-díjjal büszkélkedhető énekesnő az Us magazinnak.

„Átestem egy igazán nehéz váláson, és bárki, aki elmondhatja ugyanezt magáról, az tudja, hogy milyen nehéz az út, az elejétől egészen a végéig” – folytatta. Továbbá bevallotta, hogy semmivel sem tartja magát különbnek a többi embertől, csak éppen ha valami történik vele, alig pár órán belül az egész világ megtudja, legyen az bánat, vagy éppen öröm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek