Starity

Katie Holmes intim gumicukrot vett lányának

2011. április 14. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie Holmes pénisz alakú gumicukrot vett lányának, a mindössze 5 éves Surinak.

hirdetés
Katie Holmes intim gumicukrot vett lányának

Az egykori Dawson és a haverok sztárja, Katie Holmes március végén kislányával ment vásárolni egy gyerekboltba, ahol Suri a péniszt halnak nézte.

Az anyuka Ellen DeGeneres műsorában mesélt a kínos szituációról: „Nemrégiben elvittem a lányomat New Yorkba fagyizni a Serendipity nevű helyre, ahol gyakran megfordulunk. Az a bolt a gyerekek számára lett kialakítva. Bementünk, sorban álltunk, majd Suri levett a polcról egy doboz gumicukrot a fiúknak kialakított részlegen. Sokkot kaptam.”

Később kiderült, hogy az 5 éves kislány másnak nézte a cukrot, mint ami  valójában volt.

„Elkezdtem betűzni: P-E-N-I-S. Magyaráztam, hogy ezek nem svéd halak. Ő fogta a dobozt, de nem mertem azt mondani neki, hogy tegye vissza, mert akkor megkérdezte volna, hogy miért, mi ez? Nem is értem, hogy miért árulnak ilyesmit egy gyerekboltban. Végül is aztán megvettem Surinak.”

Ismerősök szerint a gyerek el van kényeztetve szülei által. Már nem is engedi, hogy az anyja öltöztesse őt, sőt, hamarosan itt a születésnapja, így Katie és Tom 5 millió forintnak megfelelő összeget áldoznak fel arra, hogy emlékezetesen töltse Suri a jeles napot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek