Starity

Szabó Zsófit összekeverik a VV naivájával

2011. április 14. 19:07   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőnek elege lett abból, hogy lépten-nyomon a naiva rajongói „zaklatják” – sérelmeiről pedig nemrég a Bors című napilapnak is mesélt.

hirdetés
Szabó Zsófit összekeverik a VV naivájával

A Jóban Rosszban sztárja megelégelte, hogy összetévesztik a ValóVilág naivájával, melynek a napokban hangot is adott: „Elegem van abból, hogy amióta felbukkant Zsófi a ValóVilágban, azóta összekevernek vele, mert megegyezik a teljes nevünk. A rajongói oldalamon egyre több beírásban dicsérik a Rágógumi című dalát, és kérdezik, mikor, hol hallható legközelebb. Emellett folyamatosan azt tudakolják, hogy tényleg én vagyok-e VV Zsófi, és fotóért, autogramért nyaggatnak. Ezt egyáltalán nem találom viccesnek, sőt bosszant. Maradjon ő csak VV Zsófi, így ismerte meg az ország” – nyilatkozta a Borsnak.

A TV2 színésznőjével ellentétben a valóságshow-ból ismert Szabó Zsófi egyáltalán nem bánja, ha összekeverik őket – bár a napilap megkeresése előtt nem is gondolta, hogy fanatikusai „rossz ajtón kopogtatnak”: „Nem tudtam róla, hogy összekevernek a Jóban Rosszban színésznőjével, mindenesetre nagyon szórakoztató, hogy a nevünk ilyen helyzetbe kevert minket. Örülök neki. Bár nem nézem azt a sorozatot, amiben szerepel, de tisztában vagyok, kivel tévesztenek össze.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek