Starity

Catherine Zeta-Jones depresszióba esett

2011. április 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb híresség élvezheti a luxusklinikák szolgálatait, aki ezúttal Catherine Zeta-Jones.

hirdetés
Catherine Zeta-Jones depresszióba esett

A színésznőt nemrég tüntették ki kiemelkedő teljesítménye miatt, ám máris romokban hever. Értesülések szerint belefáradt férje rák elleni csatájába, és idegrendszeri valamint lelki alapon omlott össze.

Férjénél, Michael Douglasnál tavaly diagnosztizáltak gégerákot – amit ugyan sikeresen legyőzött, de Catherine számára megerőltető volt a folyamatos stressz. A klinikára álnéven jelentkezett be, és mindenre akkor derült fény, amikor a paparazzók követték Douglast a látogatás helyszínére. 

Catherine a kezelések hatására jobban van, alig várja, hogy újra dolgozhasson. Részt vett az összes csoportterápián, együtt étkezett a többi beteggel, és még pókerezni is leült velük – nyilatkozta a színésznő szóvivője.

A 41 éves színésznő, természetesen, amint végérvényesen jobban lesz, tovább folytatja munkálatait, hiszen ismét együtt forgat Antonio Banderasszal, akivel egy önéletrajzi filmben tűnik fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek