Starity

Beyoncé első kislemeze a Girl címet kapja

2011. április 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé csapata a múlt héten közölte, hogy készülő albumának munkálatai célegyenesbe értek. A negyedik szólóalbum júniustól várható, s már azt is tudni lehet, melyik dalhoz láthatunk legközelebb videoklipet.

hirdetés
Beyoncé első kislemeze a Girl címet kapja

Három éve már, hogy az egykori Destiny’s Child-tag albumot adott ki. A 29 éves Beyoncé most negyedik önálló lemezének utómunkálatain dolgozik, melyről hamarosan napvilágot is lát egy új klip, mely a Girl című dalhoz készült. A videót Los Angelesben forgatták. Az énekesnő különleges hadvezérjelmezben pózolt, zászlóval a kezében, s több mint 200 afrikai táncossal és szereplővel körülvéve.

A tizenhatszoros Grammy-díjas énekesnő a múlt héten hat új dalt adott elő New Yorkban a készülő albumáról kiadója (Sony Music) néhány szakemberének, akik állítólag padlót fogtak a zeneszámoktól. „Az énekesnő új szintre lépett” – nyilatkozta a brit The Daily Telegraphnak Denis Handlin, a lemezcég ausztráliai igazgatója. A szólóalbum előreláthatólag júniusban jelenik meg, az időpont viszont csúszhat, mivel sok dalnak még nem készült el a végső verziója.

 
Beyoncé a Girl forgatásán, Los Angelesben

A texasi énekesnő március végén bejelentette, hogy a jövőben már nem édesapja, Mathews Konwles látja el menedzseri teendőit. Elmondta, hogy saját kezébe veszi a dolgait, a bennfentesek azonban biztosak abban, hogy férje, Jay-Z fogja irányítani a karrierjét.

A Girl című dalból egyelőre csak egy rövid demó látott napvilágot, mely szerint Bee szerzeményében az eddig megszokott R&B stílus mellett hallható néhány pop- és dance-elem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek