Starity

VV4: Gigi szerint Éva és Anikó nem higiénikus

2011. április 16. 00:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ legutóbbi kiesője kitálal a bennmaradt két lány higiénés állapotáról. Gigi szerint van, hogy Éva napokig nem fürdik, Anikónak pedig durva lábszaga van.

hirdetés
VV4: Gigi szerint Éva és Anikó nem higiénikus

Eddig sohasem hallott kulisszatitkokat árul el a Való Világ játékosairól az RTL Klub valóságshow-jának legutóbbi kiesője, Gigi. A szerelme nélkül maradt lány szerint a még játékban lévő másik két lány nem túl igényes, és van, hogy a higiénés állapotuk sem a legmegfelelőbb. Éva egy nagyon szétszórt, rendetlen és trehány lány. Anyukám biztosan csak azt mondaná rá, hogy szutyok trézsi! Ez nem egy túl kellemes jelző, de valójában tényleg így van: a ruháit a szekrényen kívül szétdobálva tartja, az ágyán nincsen hely, mindenhol áll a por körülötte, a sminkcuccait egy szemeteszsákban tartja, a vécét és a tusolót pedig olyan állapotban hagyja maga után, hogy inkább arról nem is beszélnék” – tör ki magából Gigi a Tabu Tv internetes videójában.

A kínos múltú Rácz lány szerint egy nőnek nemcsak arra kell figyelnie, hogy a sminkje rendben legyen és magassarkúban virítson, hanem a tisztaságnak is fontos szerepet kell játszania: „Nekem Éva mint nő nem higiénikus! Az illata az tökéletes, mert van dezodor meg parfüm, de előfordult, hogy egy-két napig nem fürdött, sőt, olyan is megtörtént jó párszor, hogy este sminkben feküdt le, reggel pedig csak rásminkelt az előző esti kenceadagra” – meséli az internetes sztártévé videójában Gigi.

Az Éva által kint hagyott villalakó úgy látja, hogy a másik bennmaradt lány, Anikó sem sokkal különb a törtetőnél: „Anikó annyira nem vészes, mint az Éva, de azért vannak gondok. A smink és a burok gyönyörű, de rá is jellemző, hogy egy este háromszor kel fel a lábszagára, és ezután sem megy ki megmosni. Ő legalább figyel arra, hogy a ruhái össze legyenek hajtogatva és rend legyen az ágya körül” – számol be tapasztalatairól VV Gigi, aki szerint mindkét lánynak megbocsáthatóak a fent taglaltak, hiszen senki sem lehet tökéletes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek