Starity

Jordin Sparks 9 fiúval indul turnézni

2011. április 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks javában dolgozik új albumán, de emellett megerősítette a hírt, miszerint turnézni megy. Azt az információt is megosztotta, hogy új dalait először a turné keretein belül fogja bemutatni.

hirdetés
Jordin Sparks 9 fiúval indul turnézni

Az egykori American Idol-győztes és Grammy-jelölt énekesnő idén nyáron sem fog unatkozni, hiszen májusban turnézni indul. 

Az új turné nem önálló lesz, hiszen Jordin olyan nevekkel járja majd az amerikai kontinenst, mint a New Kids On the Block és a Backstreet Boys. A fiúk 2011-es turnéja az NKOTBSB Tour nevet kapta, melynek állandó vendége lesz a 21 éves énekesnő. 

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Jordinnal megyünk turnézni. Az ő hangja nagyon erőteljes, a dalai ütősek. Nagyon szórakoztató lesz vele dolgozni”  – mondták a fiúk. 

„Hamarosan indul az NKOTBSB tour. Ez nagyon őrült dolog lesz, hiszen én leszek egyedül lány a turné során, de nagyon várom”  – nyilatkozta Mrs. Sparks.

Jordin olyan slágarek mellett, mint a No Air, Tattoo, One Step at a Time vagy éppen a Battlefield, új dalokkal is fel fog lépni a rajongók legnagyobb örömére. Erre ő maga is utalt. 

Az énekesnő nem bízza a véletlenre a dolgot, a hírek szerint két kislemezt fog egyszerre kiadni: egy szerelmesdalt (Is This Love?) – európai kislemez –, és egy szókimondó, pörgős szerzeményt (I Am a Woman) – amerikai kislemez – , melynek előzetese már eléhető a YouTube-on – bár ezek még hivatalosan nem lettek megerősítve. 

Kétségkívül a turné az énekesnő visszatérésének egyik lépcsőfoka lehet, hiszen közel két éve adta ki utolsó videoklipjét. Ennek oka főleg az, hogy a 2010-es évben leginkább színészi karrierjével foglalkozott. Mi más lehetne így jobb eszköze közelgő albuma népszerűsítésére? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek