Starity

Joe Jonas és Chris Brown duettet készített

2011. április 17. 08:08   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonas még mindig szólóalbumán dolgozik, ahol majd Chris Brown hangját is hallhatjuk. Duettjük a See No More címet kapta.

hirdetés
Joe Jonas és Chris Brown duettet készített

A világhálón olyan pletykák terjengenek, hogy Joe Jonas duettezni fog Chris Brownnal, amit majd a szólóalbumán hallhatunk. A hír, úgy tűnik, igaz: producerük, Brian Kennedy egy közös képet tweetelt, amelyen a stúdióban vannak, illetve hivatalos oldalán is beavatta a közönséget a részletekbe. A dal címe See No More lett, amelyet Joe hamarosan megjelenő lemezén hallhatunk.

Íme a történet, ahogy lezajlott az egész, a producer szemszögéből: „Átmentem Chrishez, hogy egy kis zenét játsszak neki – egész évben megszakítás nélkül dolgozik, és veszi fel a dalokat. Joe rendes srác, nagyon megtetszett benne, hogy egy kicsit félénk. Chris és én különböző dolgokat hallgattunk, de egyszer csak odafordult hozzám, és értetlenül nézett rám. Nem igazán értette, hogy mit keresünk itt, de nekem volt egy meglepetésem. Megkérdeztem Joe-t, hogy mit keres, ő csak annyit válaszolt, hogy  valami kavicsosat. Ezek után pontosan tudtam,  mit játsszak neki. Bekapcsoltam a zenei alapot, és minden elcsendesült... Egész kreatívnak érzem magam, mert rájöttem, mit kell felajánlani nekik. Pedig még volt vagy 20 dallam, amit eljátszhattam volna, de az érzéseim azt súgták, ez lesz az igazi. Chris és Joe igazán jól dolgoztak együtt! Teljes mértékben komolyan vették a munkát. Majd ti is meghallgathatjátok, hogy mennyire jó lett a szám. Imádom az olyan embereket, mint Chris, mert igazán jó abban, hogy másokat sürgessen a munkára, és segít abban, hogy tehetségük  a következő szintre lépjen. Ez az, amiért imádok vele dolgozni.”


Joe Jonas, Brian Kennedy és Chris Brown a stúdióban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek