Starity

VV Laci többet tud mint azt bárki gondolná

2011. április 17. 09:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori villalakó már a beköltözés előtt alaposan utánanézett lakótársainak – melynek részleteiről a Blikknek is mesélt.

hirdetés
VV Laci többet tud mint azt bárki gondolná

Laci a Gigi–Éva-párbaj után megfenyegette a győztesen kikerült törtető lányt, hogy ő bizony többet tud múltjáról mint azt bárki gondolná, és a következő – valószínűleg kettejük közt lezajló – megmérettetésen alaposan meglepi a többieket is. Ám ez a terve kiköltözése miatt megsemmisült.

„Érdeklődési szinten néztem utána a leendő lakótársaimnak a beköltözés előtti napokban – kezdte Laci. – Nem kell lehallgatásra, helikopteres követésre gondolni, csak baráti sörözések alkalmával derültek ki a dolgok. Akkor már bent volt Alek, Olivér, Éva, Gigiék és Zsófi is, kiderült, több kapcsolódási pont van egy-két versenyző között. Olivérről tudtam, hogy a VIVA-nál dolgozott, hiszen Müller Attilával, a Cool Tv műsorvezetőjével együtt voltunk Izraelben kiképzésen. Az egyik barátom szponzorálta Béciéket, Évát pedig sokan ismerhetik azok közül, akik jártasak a pesti éjszakában. Alekoszról tudtam, hogy biztonsági őr, hogy szereti a nőket, és ismertem a törzshelyét is. És igen, Gigi videóival és képeivel is tisztában voltam. Nem akartam odabent kipakolni, a párbajra tartogattam ezeket a dolgokat. Arra számítottam, hogy Évával küzdhetek meg, róla is tudtam volna ezt-azt mondani. Maradjunk annyiban, a villában megmutatta, hogyan tud pörögni a rúdon” – mesélte Laci a Blikknek.

Az egykori villalakó viszont nem szeretett volna többet kifecsegni, mondván úgyis kiderül minden, amikor eljön az ideje.

A villából való kiköltözés után egyébként visszatért vállalkozásához, és a közösségi oldalakon kapott rajongói levelekre válaszolgat: „Kaptam már Kínából, Svédországból, Svájcból, Szlovákiából is rajongói levelet sok kedves hölgytől, akik képeket is mellékeltek, de nem hiszem, hogy ezeket komolyan kellene vennem. Most még szokom, hogy felismernek az utcán, odajönnek hozzám, leáll a forgalom, ha az úton vagyok” – zárta az interjút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek