Starity

Zimány Linda a focitudásából is doktorálhatna

2011. április 19. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki együtt van valakivel, akkor akarva-akaratlanul is beletanul a másik szakmájába: Zimány Linda már lassan doktorálhat is a focitudásából.

hirdetés
Zimány Linda a focitudásából is doktorálhatna

A Tabu Tv stábja az éppen Magyarországon tartózkodó Zimány Lindával beszélgetett a minap, aki új Sugarbird kollekcióját mutatta be az egyik belvárosi szórakozóhelyen. A modell ruháin azonban nem a megszokott Linda-stílus jelei jelentek meg, hanem egészen meglepő fordulatot vettek: labdarúgáshoz kötődő motívumok díszítik a textileket. Vajon miért?

„Ha valakivel összejön az ember és nagy a szerelem, akkor nyilván beletanul egy kicsit a másiknak a foglalkozásába. Most már azért meg tudom különböztetni a különböző mezeket, tisztában vagyok a foci szabályaival, a bajnokságokkal, meg hogy milyen csapatok vannak. Ebből adódóan csináltunk egy kicsit csajosabb, focis kollekciót: rámentünk a jó pasikra, akikről vicces feliratokat rejtettünk el a kollekcióban. A rajtam lévő ruhán pedig a párom száma, az I love 22 található”  – meséli Zimány Linda, aki büszkén viseli magán szerelme, Dzsudzsák Balázs azonosítóját, majd hozzátette: „Nagyon sok focit nézünk együtt, de élőben is voltunk már sok meccsen. Azt nem mondom, hogy amikor otthon nézünk focit, az le tud kötni 90 percet, úgyhogy én azért mellette elmászkálok, de azért ott vagyok agyban, és figyelek, hogy mi történik!”

Mint kiderült, azért Dzsudzsák Balázst sem kell félteni alkalmazkodás szempontjából, hiszen a vártnál sokkal jobban igazodik Linda kedvenceihez. „Tegnap például Született feleségeket néztünk, úgyhogy teljesen kiegyenlített a dolog!”  – nevet fel az internetes sztártévé riportjában Zimány Linda.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek