Starity

VV4: visszatértek az exvillalakók

2011. április 19. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfő este három, a lakók számára váratlan ember toppant be a Való Világ villájába Olivér, Zsófi és Gigi személyében. A visszatérők vasárnapig maradnak, ugyanis akkor lesz a következő kiválasztás, amin már nem vehetnek részt.

hirdetés
VV4: visszatértek az exvillalakók

A hétfő esti Való Világ 4 váratlan meglepetést tartogatott számunkra. Bár maga az összefoglaló szokásosan telt – héttől nyolcig leadták az anyagokat –, a végén Sebestyén Balázs műsorvezető elárulta, hogy nemsokára bekapcsolnak élőben a villába, mert meglepetést kap a – már csupán – négy lakó.

Ez így is lett. Élőben elindult a videó, amin láthattuk, hogy a villalakók pihenéssel töltötték a hétfő estéjüket: Alekosz és Anikó a saját ágyukon feküdtek, Éva a hajszárítóval babrált, Jerzy pedig pakolgatott a nappaliban. Hirtelen kinyílt a kapu, és három alak suhant be lábujjhegyen a luxusbörtönbe. Ezt először Jerzy vette észre, aki a döbbenettől meg sem tudott szólalni, és azonnal átölelte szerelmét, Gigit. Éva is kijött a hangoskodásra, és sikítozva Olivér nyakába ugrott. Zsófi pedig besétált Anikóhoz, leült az ágyához, és megölelték egymást. Alekosznak beletelt egy kis időbe, mire felébredezett, de akkor nagyon megörült régi barátjának, Olivérnek.

Az, hogy Olivért újra a villában láthatjuk, már akkor megfordult mindenki fejében, amikor egy „Ki hiányzik a legjobban a villából?” című internetes szavazáson ő kapta a legtöbb szavazatot. Ráadásul később el is szólta magát egy szórakozóhely dolgozója. Utána szárnyra kaptak azok a híresztelések is, melyek szerint az Éva ellen kiesett Gigi is visszatér. Zsófira senki sem számított, hiszen az internetes szavazás végeredményéből úgy tűnik, ő az egyik, aki a legkevésbé hiányzik a műsorból, de valószínűleg azért került vissza, mert ő volt Anikó legjobb barátnője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek