Starity

Demi Lovato kilép a Disney világából?

2011. április 19. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves színész-énekesnő végleg kilép a sorozatából, ezzel szeretné elkerülni a forgatással járó stresszt és nyomást.

hirdetés
Demi Lovato kilép a Disney világából?

Arról már korábban is volt szó, hogy Demi Lovato otthagyja műsorát – helyesbítve, arról szóltak a pletykák, hogy kirúgják a Sonny, a sztárjelölt című népszerű sorozatból, az énekesnő azonban a minap erősítette meg a híreszteléseket, miszerint önszántából hagyja el a sorozatot.

Nem hiszem, hogy egészséges lenne visszatérni a Sonnyba, mivel folyton ideges vagyok a kamerák kereszttüzében. Ideje valami újba fogni” – nyilatkozta Lovato a People magazinnak, aki hozzátette, számára a sorozat egy fejezet volt, és itt az ideje lezárni.

Azt még nem tudni, a Disney világát mennyi időre hanyagolja, mindenesetre a háromhónapos rehabilitációs kezelések eredményeként szeretne önmagával foglalkozni, hogy újult erővel térjen vissza rajongóihoz. A stúdió vezetősége teljes mértékben támogatja az énekes-színésznőt, és Demi kilépésére csak pozitív véleményekkel reagáltak.

Teljes mértékben tiszteletben tartjuk a döntését, miszerint inkább a zenéjére és önmagára koncentrál. Demi tehetséges, fiatal nő, és lélekben mindig vele vagyunk!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek