Starity

Béci és Gigi semmibe veszik Jerzyt

2011. április 20. 10:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már a vasárnapi párbajon is feltűnt, hogy Gigi és Béci nem igazán foglalkozott a szépfiúval. Úgy tűnik, Gigi Jerzy iránti szerelme csak színjáték volt.

hirdetés
Béci és Gigi semmibe veszik Jerzyt

A Blikk értesülései szerint hétfőn Gigi nem szívesen költözött vissza a villába, ugyanis mindenki úgy gondolta, vasárnap Béci fog visszatérni a párbajról. A kiesés után állítólag a lány kijelentette: nem fog úgy visszamenni a luxusbörtönbe, ha nincs mellette testvére.

Bécinek megvan a véleménye Jerzyről:  „Egy idő után már az agyamra ment, hogy Jerzy felvette az én szokásaimat, és állandóan követett mindenhova. Ha kimentem edzeni, jött utánam, ha bementem hasazni, követett oda is, ha elkezdtem takarítani, egy pillanat múlva már ott termett ő is. Nem értem, miért utánozta minden egyes mozdulatomat, de sokszor már menekültem előle.”

„A barátaink mindig mondták, hogy Gigi szerelme Jerzy iránt nagy kamu. Én próbáltam hinni abban, hogy való­diak az érzései, de most már nem tudom, mit gondoljak. Jerzy ragaszkodik hozzájuk, mert szeretne egy igazi család tagja lenni, és nem csodálkozom, hogy a példaképének tartotta Bécit. Az első pofont a kihíváskor kapta Bécitől, hatalmas csalódás volt neki az, hogy rá tette a kendőt. Ez azonban sajnos várható volt, ahogy az is, hogy Gigi össze fogja törni Jerzy szívét” – nyilatkozta Jerzy nővére a napilapnak.

Tegnapelőtt Jerzy is elgondolkodott a Gigivel való kapcsolatáról, és úgy tűnt, lemondott a lányról. Azonban váratlan fordulat történt, ugyanis kedvese még aznap este visszaköltözött a villába, ezzel pedig teljesen összekavarta a szálakat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek