Starity

Béres Anett hajbeültetésre szánta el magát

2011. április 20. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VV egykori villalakója ezer új hajszálat kapott egy újfajta eljárás során.

hirdetés
Béres Anett hajbeültetésre szánta el magát

A ValóVilág harmadik szériájának szőkesége nem titkolózik: nemrég egy közel nyolcórás beavatkozáson vett részt, ahol ezer hajszállal bővítették hajkoronáját.

„Nem a hajam hullik, hanem családi adottságként ugyanúgy kopaszodom, mint a férfiak, azaz két oldalt csúszik felfelé a homlokom. Szerettem volna copfot hordani, de ekkor kivillant a hajnélküli terület. Több sebésszel is konzultáltam, végül egy teljesen új eljárást választottam” – nyilatkozta a celeb a Blikk újságírójának.

A napilap a nem hétköznapi eljárást alkalmazó sebészt is kifaggatta a hajbeültetésről: „Édesapámtól – aki Kanadában szintén ezzel foglalkozik –sajátítottam el ezt az egyedülálló technikát. Nem borotváljuk le a páciens fejét sehol, és nem vágunk ki egy cm-es csíkot sem a fejbőrből. Több helyről, elszórva veszem ki a hajhagymákat, semmiféle nyoma sincsen a beavatkozásnak” – mondta Dr. Mantse Tamás.

 Fotó: Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek