Starity

Halálos fenyegetést kapott Rebecca Black

2011. április 20. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel a Rebecca Black-gyűlölők aránya nagyobb, mint a rajongóké, így nem véletlen, hogy ellenségei akcióba léptek a tinisztár ellen: Black fenyegető leveleket kapott.

hirdetés
Halálos fenyegetést kapott Rebecca Black

Rendőrséghez fordult a 13 éves internetsztár, Rebecca Black, ugyanis többször is megfenyegették. A kaliforniai hatóságok már eljárást indítottak az ügyben, miután az énekesnő telefonon, majd e-mailben is halálos fenyegetést kapott.

Az antirajongók célja az volt, hogy vegye le az elviselhetetlen dalt a YouTube-ról, valamint hagyjon fel az énekléssel való próbálkozással – ha nem teszi, kénytelenek megölni. A brit Metro magazinnak a rendőrség szóvivője adott interjút, aki elmondta – bár nem tudják, milyen komoly a veszély –, mindent megtesznek az ügy érdekében.

Black a lapnak adott interjúban hozzáfűzte, mekkora érzelmi sokk alatt áll emiatt: „Teljesen sokkoltak a borzasztó kommentek, fenyegetések. Néha úgy érzem, a netes hozzászólók online lőnek rám.”

Az énekesnőnek titulált 13 éves diáklány Friday című számát egy hónap alatt már több mint 100 millióan látták, ezzel megelőzte Justin Bieber Babyjé, akinek ezt az értéket „csak” két hónap alatt sikerült összekaparnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek