Starity

Készül VV Zsófi videoklipje

2011. április 21. 16:04   |   Szerző: Ev Bry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 naivája, Szabó Zsófi hamar elkészíthette első dalát, mely a Rágógumi címet kapta – és már el is kezdték forgatni hozzá a videoklipet is.

hirdetés
Készül VV Zsófi videoklipje

A Való Világ 4 szőke naivája amint kiesett a játékból, megírta első rapdalát, mely a Rágógumi címet kapta. Zsófi kapott egy lehetőséget, hogy e szám segítségével nagyobb hírnévre törjön, így felajánlották neki egy videoklip készítésének lehetőségét. A szőkeség nem gondolkozott sokáig, azonnal belement.

A zenés videóban több magyar sztár is feltűnik majd – köztük Rácz Ildikó, azaz VV Gigi is, akivel igen jó viszonyban volt a játék alatt. A klipet Puskás Peti forgatta, és belecsempésztek egy kis erotikát is. Ez azért sem meglepő, mert Zsófi, aki március elején egy mellnagyobbító műtéten vett részt, nemrég modellt állt fürdőruhában VV Szandikával és a műsor egyik régi szereplőjével, Béres Anettel.

Jelenleg a videoklip forgatásának munkálatai leálltak, ugyanis Zsófit visszahívták egy kis időre a Való Világ villájába, de amint onnan kijön, folytatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek