Starity

Jennifer Lopez következő nagy dobása

2011. április 25. 14:02   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár az American Idol sikerein felbuzdulva már újabb tehetségkutató show-ban való részvételt tervezget.

hirdetés
Jennifer Lopez következő nagy dobása

Úgy tűnik, hogy 2011 Jennifer Lopez éve. Ha kinyitjuk a magazinokat, rendre a díva arca mosolyog ránk. Az év elején csodálatos ruhakölteményekben láthattuk tündökölni a Golden Globe-díj-átadón és a Grammy-gálán, részt vett az Unicef jótékonysági ebédjén, majd márciusban arról értesülhettünk, hogy férjével közösen tető alá hozta a szerződést egy filmstúdió létesítéséről Puerto Ricóban.

Nagy siker volt a nemrég bemutatott, Pitbullal közös klipje, s közben már  megtekinthetjük a beharangozó fényképeket még újabb, William Levyvel forgatott videójáról. Új albuma májusban kerül a polcokra, s a lemez népszerűsítésére nemzetközi turnét tervez. A People magazin nemrég őt választotta a világ legszebb nőjének, az amerikai tévénézők pedig folyamatosan láthatják az American Idol zsűritagjaként.

A „csendesebb” időszakokban nyilatkozatokat ad házasságáról, gyerekeiről, életviteléről, de még étrendjéről is. Gondosan, profi módon megtervezett kommunikáció ez, amelynek célja a figyelem folyamatos ébrentartása. S most íme, robbant a következő hírbomba: J.Lo egy másik tévéműsorra készül: április 21-én adta hírül a nemzetközi sajtó, hogy folynak a tárgyalások egy újabb tehetségkutató műsor beindításáról, ami ezúttal kifejezetten a latin-amerikai fiatalokat célozná meg. A címe ¡Que viva! ('Éljen!') lenne, s formátumában nagyon hasonlítana az American Idolra. Az ötlet szülőatyja Simon Fuller producer, a műsor vezetői pedig – milyen kézenfekvő megoldás! – a Lopez–Anthony házaspár lennének. Marc Anthony már egyfajta „külső tanácsadóként” ott volt az American Idol forgatásain is, és a latinok között nagyon nagy népszerűségnek örvendő Puerto Ricó-i származású énekes – akinek ráadásul köztudottan szívügye saját kultúrájának népszerűsítése és a fiatal tehetségek felkarolása –nagyon jó választásnak tűnik a pozícióra.

Jennifer Lopez mindenesetre borzasztóan lelkes, de mivel a projekt még a tárgyalási szakaszban van, semmire nem kötelezte el magát. Ezt az évadot pedig természetesen be kell fejeznie az American Idolnál, hiszen erre szerződés kötelezi.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek