Starity

Összefogtak Jake Gyllenhaal exbarátnői

2011. április 22. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barátokká váltak Jake Gyllenhaal egykori barátnői, Taylor Swift és Reese Witherspoon. A színésznő nemrég tett nyilatkozatában csak dicsérni tudta a countryénekest.

hirdetés
Összefogtak Jake Gyllenhaal exbarátnői

Reese Witherspoon nemrég Ellen DeGeneres show-műsorában járt, ahol jelenlegi életéről és családjáról mesélt. Amikor gyermekeire került a szó, megemlítette egykori kapcsolatát Gyllenhaallal, valamint a híres countryénekest, Taylor Swiftet is. 

A színésznő gyakorlatilag reklámozta Swiftet a rengeteg dicséret mellett, mivel gyermekei odavannak érte.

„A fiam Bruno Marsot hallgat, a lányom pedig imádja Taylort, mivel szerinte nagyon jó zenét csinál. És mit gondolok én? Nagyszerű személyiség, aki maga írja a zenéjét, mellyel ráadásul önmagát fejezi ki! Szóval, tényleg remek ember és előadó” – áradozott Swiftről a friss feleség. 

A hírességek már többször is találkoztak egymással, annak ellenére, hogy Jake mindkettőjük partija volt. Reese Witherspoonnal a 2007-es Kiadatás című film során ismerkedett meg, míg Taylorral egy rövid románca volt 2010 végén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek