Starity

Emma Watsont kicsúfolták az egyetemen

2011. április 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter sztárja kénytelen volt felfüggeszteni egyetemi tanulmányait, mivel osztálytársai szüntelenül csúfolták.

hirdetés
Emma Watsont kicsúfolták az egyetemen

A fiatal színésznő, Emma Watson kénytelen volt felfüggeszteni egyetemi tanulmányait, mert osztálytársai megállás nélkül csúfolták a Harry Potterben játszott szerepe miatt.

A Hermione Grangert játszó lány két éve iratkozott be a patinás amerikai egyetemre, a Brownra, ahol drámatörténetet hallgatott, ám pár napja bejelentette: nem bírja tovább folytatni tanulmányait.

A brit színésznő egyeztetési problémákra hivatkozott, ám egyik osztálytársa mindent kitálalt a Daily Mail nevű napilapnak: „Az utóbbi időben már nem tudott úgy beülni egy előadásra vagy vizsgára, hogy ne súgjanak össze a háta mögött, vagy ne hecceljék a Harry Potter-sorozatból vett idézetekkel. Ha egy előadáson egy kérdésre jól válaszolt, vagy csak okosan szólt hozzá a témához, azonnal tucatnyian kiabálták, hogy »tíz pont a Griffendélnek!«. Egyszerűen nem bírta tovább, és szerintem máshol sem fogadják majd kíméletesebben.”

A Harry Potter befejező epizódját júliusban mutatják be világszerte, viszont Watsonnak még évekig kell várnia, hogy elhalványodjon az emberekben Hermione Granger emléke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek