Starity

Christina Stürmer is viaszbabát kapott

2011. április 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber után az osztrák énekesnőről is készítettek egy waxbabát a Madame Tussaud-múzeumba.

hirdetés
Christina Stürmer is viaszbabát kapott

Christina Stürmer csillaga egyre csak ragyog, hiszen több kampányban is képviseli Ausztriát, emellett idén turnéra indul legújabb albuma népszerűsítésére, és még saját kollekciót is piacra dob a Nike segítségével. Szóval nem is csoda, hogy karrierje csúcspontján viaszbabát kapott, mely a Madame Tussaud-múzeumban kap helyet.

„Ez hatalmas megtiszteltetés a számomra. Kissé különös, mivel minden nap látom magam a tükörben, és ha most belenéznék, olyan embert látnék, aki nagyon büszke magára” – nyilatkozta az osztrák énekesnő a HR rádióműsorában.

Stürmer jelenleg Bono mellett foglal helyet, és nem rejtette véka alá szándékát, miszerint sokkal jobban örülne egy Johnny Depp melletti VIP-állóhelynek.

„Sokan megkérdezték, hol foglalnék szívesen helyet, és én Johnny Depp nevét hoztam fel példának, mivel nagyszerű színész, remek zenész, és ne is beszéljünk a stílusáról! De mivel zenész vagyok, ezért belegondolva abba, hogy ott vagyok Beyoncé és Madonna közelében, azt hiszem, igazán elégedett lehetek!” – tette hozzá az énekesnő. 

Christina jelenleg Ausztriában és Németországban népszerűsíti új korongját, de nem kizárt, hogy hamarosan más országokba is ellátogat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek