Starity

Lecsukták a férfit, aki levetkőztette Emma Watsont

2010. június 06. 13:01   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság Hollywoodban menőnek számít, ha egy tinisztár villant, vagy épp meztelen képek, videók szivárognak ki róla, és kerülnek fel az internetre. Botrányos, de mindenképpen annak az üzenete, hogy "Hahó, felnőttem, ne kezeljetek gyerekként!".

hirdetés
Lecsukták a férfit, aki levetkőztette Emma Watsont

A múlt hónapban a 20 éves brit színésznőről, Emma Watsonról került fel egészen pontosan nyolc darab hiányos öltözetben ellőt fotó a világhálóra.

A szerencse az, hogy Emma ügynöke hamar rájuk bukkant, és kutatni kezdett a készítőjük után. A képek ugyanis nem voltak valódiak, ügyes, illetve kevésbé ügyes fotómontázsok voltak csak. Észrevettem, hogy a fej tartása, és a test pozitúrája sehogy sem illik össze, ráadásul aránytalan is volt a kettő egymással. - meséli az ügynök, aki azonnal riadóztatta a sztár ügyvédjét.

A brit rendőrség nyomozni kezdett az ügyben, és tegnap el is kapták a férfit, aki a képekért felelős, átkutatták a számítógépét, és még sok más, többnyire pedofil tartalmú fájlt találtak rajta. 19 rendbeli törvénysértésért állították bíróság elé, és bűnösnek találtatott, többek között kiskorú személy jogainak megsértésének vádjában is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek