Starity

Sarah Butler ismét ölni készül

2011. április 26. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár úgy tűnt, a Köpök a sírodra színésznőjének csillaga leáldozóban van, tévedtünk. Sarah ugyanis egy vérbeli akciófilmmel tér vissza 2011-ben.

hirdetés
Sarah Butler ismét ölni készül

Sarah Butler neve leginkább a tavaly bemutatott – és sok helyen betiltott – Köpök a sírodra című horrorfilmből lehet ismerős. Az akkor Jennifer Hills karakterét alakító színésznő valódi gyilkosnőként tetszelgett a filmvásznon. Talán ezért nem is meglepő, hogy Butler ismét hasonló műfajban kapott szerepet.

Talán Sarah lehet az egyik legismertebb, gyilkosnőket alakító színésznő, mivel legújabb filmjében ismét elszabadul a pokol. A történet szerint az amnéziás Jane Doe kórházban tölti mindennapjait, mivel rejtélyes körülmények folytán elvesztette az emlékezetét és józan eszét. Egy nap azonban, amikor egy csapat felfegyverzett őrült átveszi a kórház épületét, az idővel kell versenyt futnia, és megtalálnia a kulcsot önmagához.

A Matter of Time címet viselő film rendezője Mic Rodgers lesz, akihez a Van Damme-féle Tökéletes katona is fűzhető. A produkció szereplőválogatása folyamatban van, de a tervek szerint a film az év végére elkészül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek