Starity

Supernatural: számít a rajongók véleménye

2011. április 30. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Odaát című filmsorozat készítői figyelembe szeretnék venni a rajongók véleményét a történet alakulásával kapcsolatban. Erről a széria egyik főszereplője, Jensen Ackles beszélt egyik interjújában.

hirdetés
Supernatural: számít a rajongók véleménye

A rajongói visszajelzések alapján írnák az Odaát következő epizódjait. Az alkotók ugyanis ezentúl jobban figyelnék a nézők véleményét a stábnak küldött levelekben, és az interneten megjelenő írásokban is. Erre azért van szükség, hogy azonnal lássák, mely ötletek válnak be, és melyek nem. Ezenkívül pedig szeretnék, ha a közönség közelebb érezné magát a népszerű produkcióhoz.

„Azt nem tudom, hogy milyen mértékig lesznek hatással a sorozat alakulására, de azt igen, hogy a kreatívcsapatunk és az írók odafigyelnek a véleményekre, blogokra és a levelekre – nyilatkozta Jensen Ackles. – Érdekes dolog ez, hiszen tíz éve mondjuk még nem tudott beleszólni a sztori alakulásába egy egyszerű rajongó, de ahogy látom, most már igen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek