Starity

Csillag Születik: kialakult a nyolcas mezőny

2011. május 01. 09:09   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A második és egyben utolsó elődöntő végével kialakult a Csillag Születik középdöntőseinek mezőnye, 8-an jutottak tovább az első két élő show után. A továbbjutók között van László Attila, Krizbai Teca és Gomes is.

hirdetés
Csillag Születik: kialakult a nyolcas mezőny

Az április 30-ai élő elődöntőt követően kialakult a Csillag Születik 2011-es középdöntős mezőnye a zsűri pontszámai és a nézők szavazata alapján, így a következő döntők során már biztosan visszatérhet nyolc produkció.

Az első adásban Horváth József, azaz Mr. Joe, az Everdance, Szabó Ádám és László Attila jutottak tovább, a második adást követően Krizbai Teca, Gomes-Martins Klaudia, Timi Chen és az Appril Project tudhatta magáénak a döntős címet. Mindkét adásban további nyolc-nyolc produkció sajnos távozott már az elődöntők során.

A Csillag Születik újra jelentkezik a megszokott időben az RTL Klubon, ezentúl már a középdöntős adásokkal, amelyben feláll a finalisták névsora is, akiknek esélye van megnyerni a 12 milliós fődíjat, az autót, és a rendkívül nagy médiafelhajtást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek