Starity

Pippa Middleton pasija nem féltékeny Harryre

2011. május 01. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A királyi esküvő után sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mi lenne, ha Kate Middleton húga, Pippa, és az idősebb herceg, Vilmos öccse, Harry közt gyengédebb szálak bontakoznának ki.

hirdetés
Pippa Middleton pasija nem féltékeny Harryre

A két fiatal közti románcnak nem sok akadálya lehetne, hiszen Pippa előtt jó példa van arra, hogy tündérmesék márpedig léteznek, sőt, mi több, valóra is válhatnak, hiszen nővére április 29-én feleségül ment Vilmos herceghez, ám némi szépséghiba mégis van a dologban: a fiatalabb Middleton lánynak hosszú ideje barátja van Alex Loudon személyében. A 30 éves krikettjátékos Prince William jó barátja is, így Prince Harry biztosan nem fog beletiporni a románcba. 

„Alexnek nincs oka az aggodalomra Harry miatt, hiszen lehet, hogy herceg, ám Alex is felsőbbosztálybeli, jóképű, pont Pippa esete. Nem hiszem, hogy Prince Harry próbálkozna a lánynál” – tudatta a nagyérdeművel Alex Loudon egyik ismerőse. Harry egyébként ismét együtt van korábbi szerelmével, Chels Davyvel, így az angol királyi család szerelmi háza táján teljes összhang van.  


Pippa Middleton és Alex Loudon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek