Starity

VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert

2011. május 01. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 törtetője, Éva negyedszerre ment ki párbajozni a ma este folyamán, és negyedszerre is győzött, így a rosszkislány Anikó búcsúzott a műsortól.

hirdetés
VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert

50:50% – ezzel a két számmal nyitott a ma esti Való Világ 4-összefoglaló, melynek végén lezajlott a párbaj a múlt vasárnap kiválasztott Anikó és a szerdán kihívott Éva között. Mielőtt az egész műsor elindult volna ma este, láthattunk két fantomképet, melyek alatt 50:50% állt, azaz egyelőre senki nem vezetett. Persze ez az állás sokat változott, mialatt ment a műsor. A párbaj jó hangulatban telt, bár a két lány néha-néha összeszólalkodott.

A végeredmény 51:49% lett Éva javára – aki megismételte a múltkori talajgyakorlatát, és a földön fetrengve őrjöngött, örült győzelmének. Alig kapott levegőt, gyorsan elbúcsúzott Anikótól és rohant is vissza a villába, ahol Alekosz nyakába ugrott.

„Nem vagyok szomorú, erről szó sincs – kezdte Anikó, miután Éva visszaszaladt a villába. – Rengeteget nyertem ezzel a műsorral, és sok mindent átértékeltem az életemben. Rengeteg tapasztalatot szereztem és felnőttem. Ami kicsit rosszul esik, az az, hogy ez volt az első párbajom... és veszítettem.”

Baukó Éva ezzel bejutott a Való Világ 4 fináléjába, és újabb lehetőséget kapott arra, hogy megnyerje a 70 millió forintos fődíjat. Mostantól mindhárom villalakóra – Alekoszra, Évára és Jerzyre is – folyamatosan lehet szavazni a fináléig, amely május 8-án, vasárnap zajlik majd le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek