Starity

Adam a rajongói hatására vált meg szakállától

2011. május 02. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves énekes csupán pár hét erejéig élvezhette új kinézetét, mert rajongói egyhangúan leszavazták.

hirdetés
Adam a rajongói hatására vált meg szakállától

Adam Lambert pár hete sokkolta fanatikusait, amikor a szilveszteri kecskeszakállát visszanöveztette, a „felnőttem, szokj meg” imázsát erősítve.

Adam el volt ájulva az új külcsínyétől, szerinte ez jelképezte, hogy tényleg felnőtt, s megérett, mind zeneileg, mind külsőleg – azzal viszont nem számolt, hogy ez a fajta változás nagyjából csak neki tetszik.

A Twitteren – ahol a legkönnyebben érik utol rajongói –, különféle üzenetekkel reagáltak: nem egy ember ajánlott fel neki borotvát, de volt, aki csak szimplán könyörgött, hogy váljon meg szakállától.

ASCAP Pop Music-díj-átadó után, április 29-én viszont megtört (amelyben közrejátszhatott az internetes szavazás is – „grammy-s Adam” vagy  „ASCAP Adam”), és a következőt posztolta: „Megborotválkoztam. Most már mindenki megnyugodhat.”

Mire a Glam Nation Touros egyik táncosa, Sasha azt válaszolta, hogy ideje volt, hiszen pár embert kinyírt ezzel a külsővel.

Lambert hiába csinált öncélú promóciót a szakálláról a Twitteren – különböző képeket tett ki fiúkról, színészekről, akik hasonló imázzsal nyomulnak –, a többség győzött. Talán erre mondják azt, hogy ha sztár vagy, nem teheted azt, amit akarsz.

Vajon helyesen döntött végül?

http://cdn.idolator.com/wp-content/uploads/2011/04/adam-lambert-goatee-2-500x360.jpg
Adam Lambert az ASCAP MUSIC-díj-átadón

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek