Starity

Christina Aguilera visszatér a gyökerekhez

2011. május 04. 13:01   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongók millióinak örömére, végre az aranytorkú énekesnő is beszél új albumáról, amelyet most teljes erővel készíthet.

hirdetés
Christina Aguilera visszatér a gyökerekhez

Elkezdődött a The Voice, Amerika legújabb tehetségkutatója, ami jóval átlagon felüli nézettséggel nyitott. Emiatt Christina rengeteg interjút ad, melyben mindig előkerül új albuma. Azt mondja, a The Voice helyszíne (Los Angeles) nagyon kedvező számára, hiszen több időt tölthet kisfiával, és most már teljes erőbedobással koncentrálhat új albumára.

Azt már eddig is tudtuk, hogy valami Stripped-félére kell számítanunk, bár egyes pletykák szerint rockalbum volt tervben. Szerencsére vagy sem, Christina ráerősített arra, hogy valóban érzelmes anyagot készít, visszanyúlva abba az időbe, amikor még nem voltak elektronikus elemek, csak a hangszer és a hang. Természetesen tudjuk, hogy Christinának ez nem okoz gondot, egy szál mikrofonnal is megállja a helyét, és sajnos ritka az ilyen ember a mai zeneiparban.

A következő albumom, szeretném, ha a fejlődésemről, a személyes érzéseimről szólna. Egy igazán szívhez szóló albumot szeretnék készíteni, hiszen mindenkinek vannak elfojtott érzései, amelyeket én a zenémen keresztül tudok kifejezni – nyilatkozta az énekesnő.

Hogy mikor hallhatjuk ennek a gyümölcsét, egyelőre nem tudni, egyes találgatások szerint még ebben az évben, mások szerint maximum egy kislemezre számíthatunk idén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek